Foto

Het ontstaan van Chantelly

Onze firma staat al sinds 1970 garant voor de beste kwaliteit van artisanale producten.

Oorspronkelijk zijn Karel Peeters en zijn echtgenote Christiane gestart als bakkerij, die rond 1980 uitgroeide tot één van de vijf grootste van België,
met een productie van 9000 broden per nacht. Er werd geleverd aan koude bakkers, ziekenhuizen en rusthuizen. 


 
Foto

In '83 werd eveneens een aparte afdeling opgericht voor de aanmaak van chocoladeproducten, met als doel de productie van speciale, exclusieve en kwalitatief hoogstaande producten.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de fijnste natuurlijke ingrediënten,
alle chocoladeproducten zijn handgemaakt waarbij trouw gebleven wordt aan de traditionele methoden.
Foto


Sinds 1992 zijn wij reeds leverancier aan het prestigieuze Harrods te Londen voor het vervaardigen van hun Belgische chocolade producten.
Foto


Vandaag de dag stelt Chantelly een 10-tal chocoladebewerkers te werk die hoofdzakelijk gerekruteerd worden aan de vermaarde Antwerpse chocolade Academie.

Ter gelegenheid van ons dertigjarig bestaan werd een reuzepaling in chocolade gemaakt met een gewicht van 920 kg.
Goed voor een plaatsje in het Guinness Book of Records als grootste praline ter wereld.
Foto



Ons Chantelly-team is fier dat ze tot op heden alle verzoeken, hoe excentriek ook, moeiteloos konden inwilligen, enkel en alleen omdat professionalisme, flexibiliteit en creativiteit deel uitmaken van ons handelsmerk.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Karel Peeters nv
Chantelly Chocolates
Sint Ursmarusstraat 54
9200 Baasrode (Dendermonde)
België
BE0442.248.833
+32 (0)52 34 21 34
info@chantelly.com

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop